Over ons

ad Bibendum Wineshop Antwerpen

Dat ad Bibendum een eerste wijnwinkel opende in de Volkstraat op ‘ t Zuid in Antwerpen is geen toeval. Wie ons kent, weet dat we almaar meer en beter willen inspelen op het verlangen van de klant. We blijven onze pioniersrol trouw.

Het verlangen van de klant is trouwens hetzelfde als het onze: nieuwe ontdekkingen doen, meer genieten van goede wijnen, wijnen dichter bij de mensen en de tafels brengen.

In de ad Bibendum wijnwinkel vindt u meer dan 325 wijnen, uit alle uithoeken van de wereld. De witte en rode wijnen hebben we ingedeeld naar drie hoofdsmaken:  ‘fresh’, ‘gentle’ en ‘rich’. Onder deze categorieën treft u vervolgens een ruim en erg divers aanbod, in alle druivensoorten en prijsklassen.

Alle wijnen liggen op de juiste temperatuur in onze klimaatkasten klaar. Uiteraard staat er ook een assortiment sparkling koud. En u bent in onze wijnwinkel evengoed aan het juiste adres voor dessertwijnen, Armagnac, Porto en olijfolie uit alle windstreken.

Weet u niet meteen wat te kiezen? Onze winkelsommelier heeft dag in dag uit meer dan 20 wijnen open - en op de juiste temperatuur - staan om u te laten proeven. Hij adviseert u graag in uw keuze. Zegt u hem wat u zal eten, en hij raadt u aan wat u erbij kunt drinken.

In onze winkel is er een sfeervol ingerichte degustatielounge. In deze ruimte, die privacy biedt, organiseren we met veel plezier een proeverij onder uw vrienden, collega’s of zakenrelaties die u een reis rond de wereldwijnen wenst aan te aanbieden. Vraag ons gewoon een degustatie volgens uw wensen samen te stellen.

Een selectie van gequoteerde wijnen met een score van 90+

Parker, Jancis Robinson, James Halliday, Clive Coates, Stephen Tanzer, Wine Spectator, Joelle Thompson, Michael Cooper, Bob Campbell, Tyson Stelzer, Frank Van der Auwera, Alain Bloeykens, ..

Bekijk de wijnen

De regio's

Navigeer door de verschillende landen

Meer info

Proefpakketten

Bekijk onze proefpakketten

Meer info