Nieuws & Events

News

Topscores Alzinger 2017

👏 Wederom topscores voor Alzinger! 👏

Niet enkel de 'Loibenberg Smaragd Riesling' maar heel wat cuvées van dit topdomein behaalden prachtige scores bij de wijnpers.

Ontdek al de scores van vintage 2017 hier:
https://bit.ly/2Gorv3Y

Weingut Alzinger (ongeveer 8 ha) is gelegen in het hart van Wachau in het dorpje Unterloiben aan de Donau. Momenteel zijn er twee generaties actief op het domein: Leo Alzinger (vader) & Leo Junior Alzinger. Vader Alzinger is nog steeds zeer actief in de wijngaarden en assisteert zijn zoon bij de vinificatie. De getalenteerde Leo Junior keerde terug naar Unterloiben en nam de vinificatie over van zijn vader. Zijn doel is duidelijk: het maximum halen uit Grüner Veltliner en Riesling vanuit de verschillende unieke terroirs. Zijn wijnen zijn complex en hebben een forse identiteit. Ze komen echter helemaal tot uiting na een paar jaar kelder, dit zijn witte wijnen met een groot bewaarpotentieel.

Een grootse, verfijnde stijl. Wijnen die niet in de kelder van een kritische wijnliefhebber mogen ontbreken. Werkelijk TOP!

 

Lees meer

News

Cheers to Romance!

❤️ Cheers to Romance ❤️

 

Een romantisch dineetje gepland voor Valentijn?

Onze sommelier heeft alvast 3 liefdeswijnen voor u uitgekozen!
 

Als aperitief de heerlijke Alma Negra Sparkling uit Argentinië, vervolgens de temperamentvolle 'La Bella' van het domein Katarzyna uit Bulgarije, en om af te sluiten onze zoete topper Oliver Zeter 'Sweetheart' die terug beschikbaar is.
 

Zonder twijfel zorgen deze mee voor een liefdevolle topavond! ❤️

 

Indien u op zoek bent naar een passend cadeau om uw geliefde te verrassen, helpen wij u graag verder!

Lees meer

Een selectie van gequoteerde wijnen met een score van 90+

Parker, Jancis Robinson, James Halliday, Clive Coates, Stephen Tanzer, Wine Spectator, Joelle Thompson, Michael Cooper, Bob Campbell, Tyson Stelzer, Frank Van der Auwera, Alain Bloeykens, ..

Bekijk de wijnen

De regio's

Navigeer door de verschillende landen

Meer info

Proefpakketten

Bekijk onze proefpakketten

Meer info