Nieuws & Events

News

Nieuw | Champagne Thiénot

Wij zijn zéér verheugd u in exclusiviteit voor Benelux de Champagnes van Thienot te mogen aanbieden.

Thienot is thans één van de meest toonaangevende huizen in Champagne. Het familiedomein wordt vandaag geleid door Stanslas Thienot.

De familie Thienot heeft een lange ervaring en hoog aanzien in de regio. Vader Thienot werkte tot 1985 als tussenpersoon tussen de grondeigenaars en de grote Champagnehuizen.

Hierdoor kende hij de beste ‘terroirs’ in Champagne, iets waar vandaag het Champagnehuis zich op beroept voor zijn exclusieve Champagnes. Het grootste deel van de wijngaarden is inmiddels ook eigendom van de familie Thienot, met maar liefst 30 hectares in de beste ‘Premier cru ‘ en ‘Grand cru’ gebieden.

De familie Thienot houdt van Champagnes waar het accent ligt op het primaire fruit en puur- en frisheid, niet het oxidatieve. De Champagnes gaan ook niet op hout, een bewuste keuze, waardoor de fraîcheur in elke fles op zijn best primeert. In Frankrijk is Champagne Thienot partner van Bocuse en Gault Millau. Deze Champagnes worden niet in de grootdistributie verkocht, maar vindt u wel bij de betere restaurants. Een top huis met een top gamma.

Lees meer

News

Ontdek onze 5 Spaanse toppromoties!

Dit jaar selecteerden Björn en Johan volgende 5 Spaanse topwijnen als feestwijnen.

Edetària 'Selecció' Blanco 2016

Montecastro 2014

Juan Gil 'Blue Label' 2015

La Plazuela 2011

Aalto 2016

Ontdek de promoties hier!

Wijnen die vervolgens niet mogen ontbreken op uw feesttafel.

Geniet nu reeds van deze promoties en bestel per mail: info@adbibendum.be (via de webshop is dit niet mogelijk aan promotieprijzen).

  • Betaling bij levering | afhaling.
  • Prijzen incl. BTW en per fles.
  • Promoprijzen zijn steeds netto.
  • Actie geldig tot 31/12 of uitputting stock.

Lees meer

Een selectie van gequoteerde wijnen met een score van 90+

Parker, Jancis Robinson, James Halliday, Clive Coates, Stephen Tanzer, Wine Spectator, Joelle Thompson, Michael Cooper, Bob Campbell, Tyson Stelzer, Frank Van der Auwera, Alain Bloeykens, ..

Bekijk de wijnen

De regio's

Navigeer door de verschillende landen

Meer info

Proefpakketten

Bekijk onze proefpakketten

Meer info