Nieuws & Events

News

AALTO N° 1 IN TOPDEGUSTATIE

Het Franse wijndomein van Alain Brumont, Château Montus & Château Bouscassé, organiseerde in het weekend van 18-19 november 2017 een blindproeverij met fans en experts van over de hele wereld. De degustatie werd geleid door Alain Dutournier (chef met 2 Michelin-sterren), Pierre Casamayor (journalist van het tijdschrift La Revue du Vin de France) en Hubert de Boüard (eigenaar van Château Angélus 1°Grand Cru classé Saint-Emilion).

AALTO PS 2010 was de absolute winnaar van de proeverij.

1º: AALTO PS 2010 (España)

2º: Madiran Montus La Tyre 2010 (France)

3º: Vega Sicilia Único 2000 (España)

Nogmaals een bevestiging dat Aalto zich mag rekenen onder de beste wijnen van de wereld.

ad Bibendum is sinds de start van Aalto in 2000 de officiële importeur voor Benelux. Onlangs werd de speciale cuvée Aalto ‘Seleccion ad Bibendum’ 2015 op de markt gebracht. Een topwijn op het niveau (maar niet aan de prijs) van de PS. Wij zijn bijzonder trots op onze goede relatie met dit topdomein! 

Ontdek hier de Aalto ‘Selección ad Bibendum’ 2015 ‘20th Anniversary’ - een speciale en unieke wijn gevinifieerd van onze 20ste verjaardag.

Klik hier voor onze andere 20 verjaardagswijnen.

Een selectie van gequoteerde wijnen met een score van 90+

Parker, Jancis Robinson, James Halliday, Clive Coates, Stephen Tanzer, Wine Spectator, Joelle Thompson, Michael Cooper, Bob Campbell, Tyson Stelzer, Frank Van der Auwera, Alain Bloeykens, ..

Bekijk de wijnen

De regio's

Navigeer door de verschillende landen

Meer info

Proefpakketten

Bekijk onze proefpakketten

Meer info