Nieuws & Events

News

Top Bulgarije op wijnsalon Megavino

De Bulgaarse wijnen van Katarzyna Estate vallen goed in de smaak bij de wijnkenners. Zowel Simonne Wellekens als Alain Bloeykens verloren hun hart aan één van Katarzyna's prachtwijnen op het wijnsalon Megavino. Te verkrijgen natuurlijk via info@adbibendum.be of in de webshop! 

Contemplations ‘by Katarzyna’ Merlot/Malbec 2015  - Alain Bloeykens - Het Nieuwsblad

Merlot-en malbecdruiven van de hand van een jong en hypermodern bedrijf dat slechts aan zijn tiende oogst toe is, en afkomstig uit de Thracische vallei, vlak aan de grens met Griekenland en Turkije. Een stevige en betaalbare klepper gevuld met rood en zwart fruit, tabak en peper, fraai geïntegreerde tannines en een prima frisheid.  

La Bella ‘by Katarzyna’ 2015 - Simonne Wellekens  - De Standaard - Wijn van de Week

Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah en Malbec leveren deze wijn een intens frisse, robijnrode kleur. Meteen herken je de weelderige geuren van woudvruchten en kruiden vermengd met een fijne houttoets. De smaak is stevig en doortastend. Gebald fruit met fijne tannine en zuren, en perfect geïntegreerde alcohol maken een wijn die veel meer kwaliteit geeft dan zijn prijs doet vermoeden. 

News

Koopzaterdagen en koopzondagen december 2017

Speciaal voor de feestdagen zijn er koopzaterdagen en koopzondagen

Sint-Truiden

Zaterdag 16/12 -  10:00 - 16:00
Zaterdag 23/12 - 10:00 - 16:00

Antwerpen

Zondag 17/12 – 13:00 - 17:00
Zondag 24/12 – 09:00 - 16:00
Zondag 31/12 – 09:00 - 16:00

Een selectie van gequoteerde wijnen met een score van 90+

Parker, Jancis Robinson, James Halliday, Clive Coates, Stephen Tanzer, Wine Spectator, Joelle Thompson, Michael Cooper, Bob Campbell, Tyson Stelzer, Frank Van der Auwera, Alain Bloeykens, ..

Bekijk de wijnen

De regio's

Navigeer door de verschillende landen

Meer info

Proefpakketten

Bekijk onze proefpakketten

Meer info