Nieuws & Events

News

4 sterren in De Standaard Magazine voor onze rosé wijnen!

Vorige week proefde wijnkenner Simonne Wellekens 12 verschillende wijnen uit de wijnhandel. Op 25 juni gaf ze twee rosé wijnen uit ons assortiment een beoordeling van 4 sterren in De Standaard Magazine. 

1. Tomero Malbec Rosado 2015  

'De druiven voor deze wijn komen uit Valle de Uco, ten zuidoosten van Mendoza in Argentiniê. De wijn kleurt fuchsia en geurt naar bosaardbeitjes en kers, met wat rabarber. De smaak is pittig, fris, zacht en sappig met een licht gekonfijte noot en een blijvende frisse lengte'.

Bestel deze wijn hier

2. La Cuna de la Poesia Rosado 2015  

'Met garnacha maakt het domein Nostrada in Rioja een lichtroze rosé met een fijne balans tussen zuur en zoet. Het elegante parfum met vooral florale toetsen en aardbeien ontwikkelt zich verder in de smaak en levert een delicate wijn met veel sap, aangenaam zacht en delicaat met een kruidige finish'.

Bestel deze wijn hier

Lees meer

News

Cava Vendrell Olivella Brut Nature 2011 wint Gold Medal met 95 punten op de Decanter Awards 2016!

Trots zijn we met het nieuws dat de Cava Vendrell Olivella Brut Nature 2011 de Gold Medal heeft gewonnen op de Decanter Awards 2016 met 95 punten!

 

Découvrez ce magnifique cava:

http://www.adbibendum.net/detail.aspx?ID=VENBRN11SF00750

Lees meer

Een selectie van gequoteerde wijnen met een score van 90+

Parker, Jancis Robinson, James Halliday, Clive Coates, Stephen Tanzer, Wine Spectator, Joelle Thompson, Michael Cooper, Bob Campbell, Tyson Stelzer, Frank Van der Auwera, Alain Bloeykens, ..

Bekijk de wijnen

De regio's

Navigeer door de verschillende landen

Meer info

Proefpakketten

Bekijk onze proefpakketten

Meer info