Nieuws & Events

Event

Eindejaarstasting - Special edition - 20ste verjaardag

Onze eindejaarstasting staat geheel in het teken van ons 20-jarig bestaan.

Van vrijdag 24 november tot en met zondag 26 november openen we de deuren van ons vernieuwd en verdubbeld entrepot in Sint-Truiden. Samen met onze wijnconsulenten en 20 top wijnmakers stellen we u graag onze 20 verjaardagswijnen voor. Een feest vol smaak en sfeer dat we op maandag 27 november nog verder zetten in de prachtige Augustinuskerk in Antwerpen.

U kunt tijdens dit feestweekend maar liefst 350 wijnen degusteren, vergezeld van lekkere hapjes en mooie muziek. Daarna sluit u af met een glaasje unieke Porto Van Zeller VZ Colheita 1997, niet toevallig ook het geboortejaar van ad Bibendum. Laten we samen van deze heugelijke gebeurtenis genieten!

Waarom mag u deze tasting absoluut niet missen?

  • Honderden wijnen proefklaar: gepresenteerd door onze professionele wijnconsulenten! Ongezien in de Benelux!
  • Officiële opening van ons nieuwe entrepot: Om u in de toekomst nog sneller en beter te kunnen bedienen, hebben we onze opslagplaats in Brustem uitgebreid…tot het dubbele
  • Unieke kennismaking met twintig uitzonderlijke wineries: we nodigen de bezielers van twintig wineries vanuit de hele wereld uit. Zij geloofden in ons (en wij in hen!) vanaf het begin in 1997. Op die manier ontdekt u niet alleen de verrukkelijke wijnen, maar ontmoet u ook de drijvende krachten achter deze cuvées. 
  • Twintig éénmalige ad Bibendum-cuvées: Gemaakt voor en in samenwerking met ad Bibendum, presenteren de aanwezige wineries elk één uitzonderlijke cuvée, die speciaal werd gevinifieerd voor onze 20ste verjaardag. U degusteert ook de andere wijnen van deze wijndomeinen. Musts voor de wijnkelder of prachtig als geschenk.
  • Klassewijn tegen uitzonderlijke promoprijzen: Onze verjaardag vieren we niet alleen. Langs deze weg bedanken we u graag voor uw steun en vertrouwen in de afgelopen twintig jaar. Net daarom zetten wij enkele sublieme aanbiedingen voor u in de kijker. Deze aanbiedingen omvatten zowel ad Bibendum-klassiekers als fenomenale nieuwkomers.
  • Onmiddellijk de geproefde wijnen meenemen: U beleeft, degusteert, ervaart, … en kunt onmiddellijk ter plaatse uw wijnen meenemen! Snel en eenvoudig klaar voor de feestdagen!

Wanneer mag u dit niet missen?

Sint-Truiden - Alfajetlaan 2220 - 3800 Sint-Truiden

  • Vrij 24 november van 16u tot 21u
  • Zat 25 november van 14u tot 19u
  • Zon 26 november van 14u tot 19u

Antwerpen - Augustinuskerk (Amuz) - Kammenstraat 81 - 2000 Antwerpen

  • Ma 27 november van 15u tot 21u

We kijken uit naar uw bezoek, 

Een selectie van gequoteerde wijnen met een score van 90+

Parker, Jancis Robinson, James Halliday, Clive Coates, Stephen Tanzer, Wine Spectator, Joelle Thompson, Michael Cooper, Bob Campbell, Tyson Stelzer, Frank Van der Auwera, Alain Bloeykens, ..

Bekijk de wijnen

De regio's

Navigeer door de verschillende landen

Meer info

Proefpakketten

Bekijk onze proefpakketten

Meer info