FAQ

Hoe online bestellen?

Als u ouder bent dan 18 jaar dan mag je online shoppen op de ad Bibendum-webshop.

We hebben alles in het werk gesteld om het shoppen zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Voordat u uw eerste bestelling kunt uitvoeren en betalen, dient u een ‘account’ aan te maken. U kunt dat doen voordat u begint te winkelen door rechtsboven op ‘account maken’ te klikken en vervolgens de gevraagde gegevens in te vullen. Ook kunt u eerst gaan winkelen en uw account maken als u naar de kassa gaat.

Als u een account heeft volstaat het om in te loggen. Dit wordt u automatisch gevraagd als u richting de kassa gaat.

Het winkelen hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt door veel zoekmogelijkheden te creëren maar ook veel suggesties aan te bieden.

Zo kunt u vrij zoeken op naam, soort, e.d. alsook geholpen met soorten, druiven, landen, regio’s, domeinen, budgetten en inhoudsmaten.

Als u de wijn van uw voorkeur gevonden heeft geeft u het aantal flessen aan en voegt u ze toe aan het winkelwagentje. Net zolang tot u gevonden heeft wat u zocht.

Als u meer informatie betreffende de wijnen wilt hebben, klikt u op het product waardoor er een informatiefiche verschijnt met de karakteristieken van het domein en de wijn. Daar vindt u ook recensies.

 

Terwijl u aan het winkelen bent kunt u rechtsboven volgen hoeveel soorten u gekocht heeft en voor welk bedrag.

Tevens kunt u rechtsboven in het blokje daaronder zien hoeveel flessen u nog nodig heeft om 3% of 8% korting te krijgen. Deze korting is van toepassing op alle prijzen behalve de zogenaamde nettoprijzen (Nettowine), promotionele acties en proefpakketten. Het aantal flessen van deze uitzonderingen telt wel mee in het totaal aantal om de korting te bepalen.

Bovendien leveren wij gratis bij u thuis als uw aankoopbedrag de €300,00 overschrijdt. Onder de €300,00 wordt €18,50 aangerekend.

 

Als u klaar bent gaat u naar de kassa, en logt u in.

 

Vervolgens geeft u aan wat het facturatieadres en afleveradres moet zijn, indien dat afwijkt van het facturatie adres.

 

In de volgende stap verschijnt de factuur die betaald moet worden. Klik dan op betalen en betaal de rekening met een bankkaart (bancontact of maestro) of kredietkaart (VISA/Mastercard).

 

De koop is een feit. U krijgt een bevestiging op uw e-mail adres.

 

De levering doen we met onze eigen medewerkers. We geven de met zorg geselecteerde wijnen en andere dranken pas echt ‘af’ als ze bij u in goede handen zijn.

ad Bibendum levert wekelijks alle adressen in Benelux met vaste leverdagen voor de verschillende regio’s.

Dinsdag               Antwerpen.

Woensdag          Brussel, Vlaams Brabant en Limburg.

Donderdag         Nederland.

Vrijdag                 Belgische kust, Limburg, Antwerpen, Wallonië en Luxemburg.

 

Als u uw bestelling en betaling doet 2 dagen voor de leveringen bij u in de regio, dan gaat de bestelling normaalgezien mee voor levering.

 

Mocht u niet tevreden zijn over de geleverde producten of spijt hebben van uw aankoop dan verwijzen wij u graag naar onze verkoopvoorwaarden (zie ‘Algemene Voorwaarden).

Wat is het privacy beleid van ad Bibendum?

Wat gebeurd er met mijn persoonlijke gegevens?

De verkoper behoudt zich het recht voor om uitsluitend voor intern gebruik gegevens van de gebruiker te verzamelen, dit zowel rechtstreeks via verzameling van de gegevens die door de gebruiker worden opgegeven op het ogenblik van de bestelling als onrechtstreeks (vb. via gebruik van cookies, hetgeen korte datastrings zijn op de computer van de gebruiker van de site die de verkoper toelaat de inhoud en de lay-out van de site optimaal op de gebruiker ervan af te stemmen).

Die gegevens kunnen worden doorgegeven aan organisaties die contractueel met de verkoper zijn verbonden (zoals handelspartners, verenigingen, liefdadigheidsinstellingen of belangengroepen) en die de klant gepersonaliseerde aanbiedingen wensen te versturen of op de hoogte te houden van promoties.

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer inzake persoonlijke gegevens, heeft de gebruiker ten allen tijde het recht om die gegevens in te zien, te wijzigen, te verbeteren en te laten verwijderen indien zij niet langer informatie wensen te ontvangen omtrent onze activiteiten. Hiervoor kunnen zij schriftelijk contact opnemen met de klantendienst van de verkoper. De klant is zelf verantwoordelijk voor het garanderen van de vertrouwelijkheid van zijn logingegevens en paswoord.

ad Bibendum houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden. Indien u vragen heeft over deze privacy statement, kunt u ons contacteren op info@adbibendum.be .

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Door het bevestigen van uw online bestelling, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

U kan betalen met Bancontact, MasterCard of Visa. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden niet opgeslagen.